Get Adobe Flash player

Tevékenységeink

 

Könyvelés:

 

Vállalkozások teljeskörű számviteli és munkaügyi adminisztrációjának megszervezését és folyamatos végzését vállaljuk. Számítógépes rendszerünk alkalmas gyors, naprakész internetes adatszolgáltatásra.
A Könyvelési tevékenység keretében vállaljuk :  főkönyvi és analitikus könyvelést, bérszámfejtést, mérleg és bevallások készítését, statisztikai jelentések és hitelkérelmek  összeállítását.  Közreműködünk és lebonyolítjuk az Önök Adóvizsgálati eljárását.  

Nagyobb  cégeknél „ főkönyvelői” feladatot látunk el. A tevékenységeinkért teljes felelősséget vállalunk.

 

Vagyonértékelés:

 

A modern gazdaságban egyre nagyobb jelentősége van a cégek reális értékének meghatározására, a mérlegben az eszközök valós értékének kimutatására. A vállakozások átalakítása, összevonása megköveteli a vállakozások értékeének meghatrározást. Szakembereink nagy gyakorlattal rendelkeznek mind eszközalapú, mind jövedelem termelőképességen alapuló üzletértékelés elvégzésére. Referenciánkkal rendelkezünk, mind vállalati adásvételek mind hitelkérelmek alapjául szolgáló vagyonértékelések elvégzésében.

 

Végelszámolás :

 

A végelszámolást jelenleg a Cégtörvény alapján kell elvégezni. Mivel ez a tevékyneség nagymértékben hasonlít a felszámolási eljárásokhoz – vagyonértékesítések, adminisztratív cégbezárás stb - ezért a közepes nagyságú vállalkozásoktól már célszerűbb szakemberekkel végeztetni. Munkatársaink szívesen állnak a Megbízóink rendelkezésére.  

 


 

Elérhetőség
an image
Válságmenedzser kft.
Budapest, Petőfi u. 3.
H 1039
Email: info@valsagmenedzser.eu

Phone: (+361) 240-0624
Fax: (+361) 240-0138
Newsletter