Get Adobe Flash player

Cégbemutató

A magyarországi piacgazdaság kialakulásával jelentős számban alakultak meg az új vállalkozások. Felerősödtek azok az igények, amelyek a speciális számviteli, adótanácsadói, pénzügyi ismeretekkel rendelkező szakcégek alkalmazását igényelték. A gazdaság államtalanítása, a privatizáció megindulása ezt az igényt tovább fokozta.

Az 1991. évi IL törvény a csődről, a felszámolási, végelszámolási eljárást új alapokra helyezte. E tevékenységek végzésére jogosultak körtét kibővitette.

 

                       
A Válságmenedzser Felszámoló és Vagyonkezelő Kft megalakulását tekintve fiatal cég, szakembereink azonban számos nagyvállalat beruházási, beruházás-gazdaságossági, átalakulási, vagyonértékelési, illetve Vagyonügynökséggel kapcsolatos tevékenységnél eredményesen  közreműködtek.

Szolgáltatásaink testreszabottak, munkatársaink a hozzánk forduló ügyfelek valóságos problémáinak feltárásában és célirányos megoldásában nyújtanak hatékony segítséget.

A Válságmenedzser Kft rendelkezik mindazon jogosítványokkal, amelyek a felszámolásokhoz szükségesek. Cégünk a Pénzügyminisztérium hivatalosan kijelölt felszámoló szakcége,
A Válságmenedzser KFT alaptőkéje 25.000.000 Ft. Az  Alaptőke mögött 70.000.000 Ft felelősségbiztosítás áll.

Fő tevékenységi köre:

- a vállalati öncsődök kezelése, a kibontakozási program elkészítése, a hitelezőkkel      való egyezség megkötése.

- a felszámolási eljárások bonyolítása. Az 1991. évi IL. törvény előírásainak  megfelelően a felszámolási eljárás lefolytatása.

- végelszámolási eljárás lefolytatása.

- csődeljárások, felszámolási eljárások során hitelezői érdekképviselet ellátása, vagyonfelügyelőként való  közreműködése.

- önkormányzatok adósságrendezési eljárása

- vagyonkezelések, állami vagyon tulajdonosi képviselete, privatizálása,

- Beruházás előkészítő  gazdasági tanulmányok elkészítése, ingatlanokra, illetve produktív projectekre,

- Vagyonértékelés, beruházások -  a vállalat vagyonrészei eladásának - menedzselése.

- Vállalat-vállalkozás átvilágítása, vállalatátalakítás a társasági törvény és az átalakulási törvény adta lehetőségek figyelembevételével.

- Vállalkozások alapítása, beindítása, pénzügyi és finanszírozási tanácsadás, könyvelési könyvvizsgálati munkálatok elvégzése, adótanácsadás, igény esetén külföldi befektetőpartnerek felkutatása.

- Piackutatási és marketing tanulmányok elkészítése, ehhez kapcsolódóan konkrét feasibility study készítése.

Elérhetőség
an image
Válságmenedzser kft.
Budapest, Petőfi u. 3.
H 1039
Email: info@valsagmenedzser.eu

Phone: (+361) 240-0624
Fax: (+361) 240-0138
Newsletter